Aura Hier kom je thuis in balans

Omgeven door de natuur vinden we nieuwe manieren om te groeien. Welkom bij Aura, zeven tijdloze (hoek)appartementen op een triple A-locatie met een uitgesproken groen karakter.

Eén of twee slaapkamers, een appartement met tuin of liever een penthouse met extra ruim terras? Geniet van alle comfort in dit kleinschalig residentieel project met optimale indeling naar ruimtegevoel, lichtinval en hoogwaardige afwerking naar keuze.

Aura ligt in het hart van Regatta, de uitstekend bereikbare en groene woonsite van Linkeroever. Op slechts 5 minuten van Antwerpen-centrum biedt de bruisende wijk niets dan voordelen voor actieve levensgenieters, omgeven door het Galgenweel zeilmeer, park en natuurreservaat.

Hier kom je thuis in balans, op een boogscheut van de stad.

Heradem de natuur

Uitwaaien, joggen, fietsen, picknicken of gewoon zalig tot rust komen? De zonnige hoekappartementen hebben alle troeven in handen. Met een droomligging vlakbij het Galgenweel, Vlaanderens’ grootste zeilmeer met uitgestrekt park, kan u hier het hele jaar door terecht voor tal van activiteiten.

Laat u verwonderen door de charme van elk seizoen van op uw ruim terras. Zorgeloos genieten in een oase van rust en groen, zowel binnen als buiten, staat hier centraal. Energiek, zorgeloos en vrij.

Een verandering ten goede

Een duurzame investering in de toekomst start hier. Met behulp van slimme keuzes voor de laatste innovatieve technieken bereikt Aura een hoge energiewinst en een aanzienlijk lager verbruik. Bovendien zijn alle nieuwbouwappartementen uitgerust met duurzame kwaliteitsmaterialen en aangename vloerverwarming.

Wat betekent dat voor u? Dankzij een verhoogde efficiëntie en een verlaagd verbruik creëert u een terugverdieneffect dat zich rechtstreeks vertaalt in uw maandelijkse kosten. Goed nieuws dus voor uw factuur.

Gezellig groen Regatta

Grenzend aan de bruisende stad en toch heerlijk in het groen. Aura maakt deel uit van Regatta, de grootste gebiedsontwikkeling van Antwerpen, een ambitieuze buurt met toekomst. Waar de focus ligt op meer plaats voor natuur en park, waar een buitengewone levenskwaliteit centraal staat en buren een praatje slaan.

Ook aan faciliteiten geen gebrek: van gezellige terrasjes, hippe eetadresjes, supermarkten en winkels tot een nieuwe sporthal. Daarenboven kent de wijk een uitstekende bereikbaarheid dankzij een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer en een uitgestrekt netwerk aan fiets- en wandelpaden.

Ontdek Aura

Eén of twee slaapkamers, een appartement met tuin of liever een penthouse met extra ruim terras? Geniet van alle comfort in dit kleinschalig residentieel project met optimale indeling naar ruimtegevoel, lichtinval en hoogwaardige afwerking naar keuze.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}